4.0-uppdatering tillgänglig i form av VoIP-funktionalitet men även ganska mycket av buggar fixade

0

[ad_1]

Utvecklaren DICE men även utgivaren Electronic Arts även har meddelat lanseringen resten aversätta 4.0 ifrån Battlefield 2042vilket bland ganska mycket av utfärdar ger åt VoIP-funktionalitet för att stödja personal, för att för tillfället är närma sig ha förmågan att prata lossa, men även fixar en betydande mängd av buggar. La även åt den uppdaterade poängtabellen för att stödja toppen resten av omgången.

Musik oss läsa extra detaljer om huvudnyheterna:

VoIP: VoIP (Voice over Nätet Protocol) är för tillfället är av tillgängligt inom Battlefield 2042. Som finns två röstchattkanaler att bestämma sig för mellan: Grupp men även Besättning. VoIP-inställningar är redo att justeras genom Av olika> Ljud / Röst> Kommer in-Game Chat.

Poängtabell: I form av ersätta 3.3 även har gränssnittet för att stödja poängtabellen förnyats. Efter denna ersätta närma sig UI-uppdateringen för tillfället är dessutom inom toppen resten av skiftskärmarna.

Modifieringschanser men även buggfixar: Den den här typen uppdateringen rymmer ett antal 100 modifieringschanser men även buggfixar för att härrör ifrån feedbackslingan i form av vår grupp. De som väsentligen den mest anmärkningsvärda ändringarna innehåller komplement, det finns en reparera för att stödja återupplivning invid till saker men även det finns en reparera för att stödja ett krångel för att hindrade dig ifrån är benägna att för att använda sig av riktad eld efter du kommer att ha lämnat ett bilar. Den fullständiga listan finns tillgänglig på den officiella Battlefield-webbplatsen, inom artikeln Update 4.0 patch notes.

DICE även har dessutom lovat ankomsten resten av det finns en ny ersätta för att stödja majsom kan för att reparera olika buggar men även ge olika ljusningar, hantera säsong 1.

Battlefield 2042 är av tillgängligt för att stödja PC, Xbox One, Xbox Series X men även S, PS4 men även PS5.

[ad_2]

Leave a Reply