Ten Hague närma sig du kommer att ha 200 tusentals och tusentals kilo för att stödja förstärkningar, 12 ivrig spelare avgår!

Eric Ten Haag står hantera det finns en relaterade problem för att Sir Alex Ferguson 1986 – är benägna att konstruera ett nytt Manchester United, via det finns en rejäl förstärkningsfond (tusentals och tusentals 200 tusentals och tusentals baserat på engelsk media) men även så ganska mycket av för att 12 fotbollsspelare på utgångsdörren ytterligare Old Trafford.

Den katastrofala 4-0-förlusten gentemot Liverpool på tisdagen bekräftade bäst omfattningen resten av uppgiften för att stödja Ten Hague, som kan är benägna att växa till att bli den 5:e permanenta managern för att stödja “djävlarna” efter är benägna att Ferguson gick inom pension 2013. Identiska till Ferguson för att stödja 40 12 månader av den anledningen som närma sig Ten Hague är benägna att skulle vilja ändra klubbens mentalitet men även börja dela hemmahörande i noll.

Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata men även Lee Grant förblir och använder inte en kontrakt genom loppet av sommaren men även inte en av dem närma sig är benägna att behållas. Dock och extra sex ivrig spelare är redo att räkna med att sig för att avvika för – Aaron van Bissaka, Eric Bai, Phil Jones, Alex Teles, Anthony Martial men även Marcus Rashford.

Sätt tog Ferguson 4 12 månader att uppnå den primära trofén men även klubben, via den nya vd:n Richard Arnold, är akut medvetna i fråga om är benägna att Ten Hague måste lika reslig ett tag. Huvudmålet inom sommartid skulle vara Harry Kane men även Declan Rice, via billigt av andra, för att Darwin Nunez hemmahörande i Benfica men även Ruben Neves hemmahörande i Wolverhampton.

Den 52-årige Ten Hague, efter alla de framgångar via Ajax, står för tillfället är hantera karriärens enorma problem – båda har fått mannen det finns en legend i fråga om “djävlarna” eller så har fått mannen och extra det finns en inom listan genom för att snubblat hemmahörande i de som höga drömmarna. Holländaren nämnde sina ambitioner inom ett övergående ordställe.

“Det är det en massiv ära är benägna att växa till att bli utsedd ytterligare manager för att stödja Manchester United men även jag exalterad genom utmaningen för att ligger framför mig. “Jag känner ytterligare storklubbens historiskt förflutet men även fansens ardor men även jag helt engagerad inom är benägna att växande ett grupp som kan vara kapabelt att leverera den framgång sätt bör vara.”

Leave a Reply