infört spelen med hjälp av olika halvan resten av månaden

0

[ad_1]

Xbox Game Pass avslöjar lineupen resten av game närma sig snabbt inom olika halvan resten av april 2022 i hela, listan fritt tillgänglig med hjälp av prenumeranter på Microsoft-tjänsten, via ett fullständigt 5 nya titlar tillagda men även 2 för att som ersättare ansluter sig åt raden resten av game för att kan gagnas inom molnet.

Denna sort är spelen som kan genom olika halvan resten av april 2022 Xbox Game Pass:

  • F1 2021 – (EA Play) Cloud, 19 april
  • Need for Speed ​​​​Risk Pursuit Remastrad – (EA Play) Cloud, 19 april
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion – Xbox, PC men även Cloud, 19 arile
  • 7 Days to Die – Xbox, PC men även Cloud, 26 april
  • Research and Destroy – Xbox men även PC, 26 april
  • Bugsnax – Xbox, PC men även Cloud, 28 april
  • Unsouled – Xbox men även PC, 28 april

Utöver den 2 erkända, för att redan finns inom listan å andra sidan för tillfället är även tillgängliga på molnet, är de som olika huvudsakigt indiespel. Turnip Boy begår skatteflykt är det finns en bisarr hybrid mellan dungeon crawling men även pusselspel, för att blandar det finns en godis look via betydligt grumliga teman, alla sakerna via det finns en extremt extraordinärt humoristisk anda.

7 Days to Die är ett first-person shooter-stil via öppen världsspel via överlevnadsskräck men även Tower Defense-element, vilket skapar det finns en speciell kombinera för att förstärks resten av den konstigt postapokalyptiska invasionen resten av de som odöda miljöerna.

Xbox Game Passspelen genom olika halvan resten av april 2022

Research and Destroy är ett turbaserat stridsspel för att platser tre briljanta vetenskapsmän inom det finns en invasion resten av övernaturliga horder för att ska förstöras via genialiskt tillverkade försvarsmedel resten av deras sinnet.

Bugsnax kan vara som förmodligen den mest erkända sporten inom som nya sporten: lanserad för att ett resten av PS5-lanseringsspelen, närma sig som speciella resan förlitar sig på bisarra djur för tillfället är dessutom åt Xbox, men även med hjälp av via sig all sin speciella karisma. Avslutningsvis är Unsouled ett action-RPG fokuserat på tekniska sammandrabbningar men även utrustad via ett uttryckligt utvecklat kombinationssystem.

Med hjälp av övrigt även har vi betraktat spel som lämnar katalogen den 1 maj 2022 men även även jag fem matcher har redan bekräftats på gång Xbox Game Pass i maj 2022 på dag ett.

[ad_2]

Leave a Reply