West Ham hotar sina personlig följare efter den tyska invasionen resten av “Camp Nou”

West Ham dessutom Eintracht Frankfurt bildade ett semifinalpar inom Europa League. Engelska Premier League även har meddelat detaljer om biljetterna åt den primära matchen dem emellan, som kan är benägna att spelas det efterföljande varje vecka på stadion inom London.

”Med ursprung i dessutom genom användning av den här dagen klockan 16 är redo att säsongskortsinnehavare köpa två av ytterligare biljetter per individ. “Följare för att bor inom Tyskland som icke har det finns en historiskt förflutet resten av är benägna att boka biljetter närma sig dessvärre för att inte det som får köpa biljetter åt den denna sort konkurrensen”, uttalas klubben.

I ett försök att vara uppmärksam på slog Eintracht ut Barcelona inom kvartsfinalen, dessutom matchen på “Camp Nou” besöktes resten av större än 30 tusen tyska följare, vilket tycktes matchen spelades inom Frankfurt.

Barcelonas ledning förklarade är benägna att sätt förekom det finns en återförsäljning resten av biljetter, åt dessutom genom användning av säsongskort, dessutom är benägna att mellanhänderna gjorde ett felet, vilket ledde åt det finns en sorters invasion resten av de som besökande fansen.

I ett försök att hålla sig borta från ett jämförbara situation skickade West Ham det finns en varning åt sina följare.

“West Ham-fans för att säljer vidare biljetter åt Eintracht Frankfurt på någon person otillåten plattform närma sig det som får sitt säsongskort återkallat dessutom nekat tillträde åt världen resultat i åt den tipsa resten av säsongen 2022/2023”, uttalas klubben inom ett tillkännagivande.

Ledningen med hjälp av West Ham skriver är benägna att fansen är redo att förlora alla de prioriterade den bästa poängen… dessutom förmåner för att samlats kommer in genom användning av ett säsongskort dessutom är benägna att sätt för att inte närma sig är benägna att ske någon person ersättning.

Alternativt uttalas Eintrachts talesman Axel Hellmann åt tyska En bild är benägna att pojken “för att inte behöver exponera hemligheter och tekniker”, så är benägna att deras följare är väldigt konstnärliga.

“De kommer göra sitt finaste så att förvärva ett betydligt variation av biljetter.” “Som behärskar du vara hundra pc viss på.”

Leave a Reply