nytt spela “filmiskt actionäventyr” hemmahörande i Amy Henning, skildrare ytterligare Uncharted

0

[ad_1]

Skydance New Media – utvecklingsteam grundat 2019 resten av Amy Henning (skapare resten av Uncharted) – knegar för tillfället till 1 nytt Star Wars-spel. Tillkännagivandet gjordes resten av Lucasfilm Games att tillägga Skydance New Media. Projektet är tryckt för att ett “filmiskt actionäventyr”.

På detta nytt Star Wars-spel även har inget namn för tillfället. Varje liten sak vi alla vet att är är benägna att på detta är ett “filmiskt action-äventyrsspel som kan är benägna att innefatta en originalberättelse”. Vi har ingen aning vad releaseperioden är, vilka plattformar det är det eller olika huvudpunkterna.

“Jag äger oavbrutet beskrivit metoder till är benägna att låt oss Star Wars 1977 inom grunden omkopplade min 12-åriga hjärna, {formade} mitt konstnärliga liv att tillägga framtid outplånligt”, nämnde pojken. Hennig inom ett pressmeddelande. “Jag nöjd med det som får jobba via Lucasfilm Games gång så att berätta interaktiva historier inom denna galax jag gillar.”

Hennig hade varit via att tillägga grundade Skydance New Mediaen division resten av produktionsbolaget väsentligen den mest känt med hjälp av sitt arbete inuti en film att tillägga teve, via Julian Beak, en EA-veteran för att tjänstgjorde på Battlefield: Hardline, Need for Speed ​​​​att tillägga Viscerals Star Wars-spel.

Verklighet är är benägna att Henning även har jobbat via ett tag Invärtes (Dead Space) på ett Star Wars-spel, för att slutligen avbröts resten av Electronic Arts. Med hjälp av Henning är som på grund av detta faktum en återgång. Slut, hände ha i åtanke att Skydance New Media dessutom knegar på ett namnlöst Marvel-spel: det kommer förändras till ett actionäventyr fokuserat på berättarröst via en originell framställning inom Marvel-världen.

[ad_2]

Leave a Reply