Mourinho: Jag skämdes genom är benägna att låt oss vad domarna gjorde

0

Roma spelade oavgjort kontra Napoli inom Neapel (1-1), men även efter matchen hade varit Jose Mourinho livlig på domarna.

Mourinho anklagade omedelbart domarna med avsikt att för att inte möjliggöra Roma att uppnå, som ett resultat av att de hade åt förmån för att stödja värden.

“Jag läste inte för länge sedan någons ordställe i fråga om är benägna att ligan är redo att avgöras i fråga om domarna gör ett felet åt förfång för att stödja de som tre finaste lagen inom ligan. Ligan är redo att dessutom avgöras när som helst felet görs åt deras vinst. “Vanligtvis skämdes jag genom till ansikte på sticket resten av planen men även låt oss vad Di Bello men även Di Paolo gör”, uttalas Mourinho.

“Som hade varit ett rött tillfällig genom Zaniolo. Anger orsak som olika fick Zaniolo ingen person straff. Okej, målvakten hade varit den primära för att lyckas med bollen, så mannen slog ner Zaniolo då däremot mannen ändå kan nå den. “Som finns ganska mycket extra, så jag ska är benägna att stoppa den här typen,” tillade Mourinho.

[ad_2]

Leave a Reply