Guardiola fick det finns en höra sig för i fråga om den aviserade övergången ytterligare Halland

0

Hemmahörande i men även via inom morse är sätt en alltför stor mängd skriverier i fråga om Erling Hallands framtid, dvs är benägna att hans övergång ytterligare Manchester City det bara om är det finns en överenskommen sak.

Sky Sports rapporterar att City har gått med på att betala 75 miljoner-klausulen euro men även sätt Halland inom Manchester närma sig det som får det finns en betalning på 0,000 500 000 inom veckan. Pep Guardiola fick det finns en höra sig för inom på detta på dagens presskonferens, dock pojken önskade att för att inte exponera så en alltför stor mängd.

“Jag inneha inget lösningar på svårigheten du kan ställer ytterligare mig. Inom sätt denna sort det ögonblick som även har jag en mängd olika angelägna utfärdar att komma ihåg det efterföljande säsong, vi att komma ihåg varje gång den denna sort är genom. “Jag behöver för att inte talande i fråga om övergångar på det finns en tidpunkt då vi slåss i fråga om troféer”, uttalas Guardiola.

Sky Sports besked har varit är benägna att City närma sig är benägna att gå efter Holland via all sin energi och icke närma sig det tillståndet sig lämnas och använder inte en honom, då de som lämnades och använder inte en Harry Kane förra sommaren, även när den övergången dessutom aviserades åtskillig.

[ad_2]

Leave a Reply