Dragonflight, trailer med hjälp av den nya expansionen även huvudpunkterna med ursprung i Blizzard

0

[ad_1]

Blizzard meddelade Dragonflightden nya expansionen resten av World of Warcraft genom det finns en livesändning på de som officiella kanalerna inom mjukvaruhuset Irvine. Tillkännagivandet åtföljdes tydligt resten av det finns en officiell trailer filmisk, för att kommer du att kunna låt oss titta på inom spelaren ovan. Dragonflight även har inget releasedatum men, å andra sidan Blizzard uttalas är benägna att de som förväntar sig sig information i fråga om expansionens alfa i hela, det finns en snar framtid.

För att vi är redo att gissa med ursprung i trailern närma sig drakar är benägna att spela det finns en nödvändig funktion inom Dragonflight även huvudplatsen närma sig i sanningen är benägna att representeras resten av Dragon Islesuppdelade inom 5 områden (4 med hjälp av utjämning även ett inledande med hjälp av den nya kategorin) genom användning av antal biomer.

Dragonflight-expansion introducerar inom Draktyr, det finns en ny drakonisk ras genom användning av humanoid form. Dem har unika talanger för att det finns en drake även är kopplade åt den nya Evoker-klassen, på grund av detta faktum exklusiva med hjälp av denna ras.

De som Evoker dom kan åberopa magin inom antal element även är redo att vinst från drakars unika fysiska egenskaper, såsom flygande även andande lågor. The Evokers närma sig ha förmågan att specialisera sig på två antal grenar, det finns en med ursprung i DPS på distans, genom användning av support av andetag, huggtänder även klor, 2:a för att det finns en healer genom användning av behandling även uppgraderingar med hjälp av allierade grund av de som väsentligen den mest mystiska gåvorna med ursprung i draklinjen. Den den här typen kategorin börjar till på grad 58 även är redo att handplocka i fråga om den ska alliera sig genom användning av alliansen eller horden.

Tillsammans med list även energi är Azeroths drakar dessutom identifierade med hjälp av sin smidighet genom flygning. Anger orsak på detta närma sig hela karaktärer ha förmågan att lära sig konsten är benägna att draconic Flight, även låsa nämner det finns en ny dynamisk form resten av flygning bak det finns en draco, för att är redo att anpassas estetiskt även tränas med avsikt att plöja himlen allt mer miljövänligt det hela som ett resultat av du åstadkommer utvecklingsidealer inom ‘expansion. Dragonflight kommer till och med är benägna att introducera de som mest viktiga uppdateringarna resten av World of Warcrafts talang- även yrkessystem för att du har någonsin även har gjorts av den anledningen som lanseringen, vilket erbjuder lirare nya sortiment resten av frihet även djup inom är benägna att out line sina karaktärer.

Tydligt närma sig expansionen är benägna att medföra ett antal förändringar resten av speldynamiken inom World of Warcraft, under vilket Blizzard även har lovat är benägna att bland dessa närma sig sätt är benägna att det har varit det det finns en omtolkning resten av den väsentliga dynamiken, såsom progressionssystemet även talangerna. Sätt kommer till och med är benägna att det har varit det nya , uppdateringar resten av användargränssnittet även innehåll material för att fängelsehålor även räder.

Den här typen är funktionerna inom World of Warcraft: Dragonflight med ursprung i den officiella Blizzard-releasen:

  • Upptäck Dragon Islands: På sin fara åt den nya högsta graden av 70 närma sig lirare är benägna att upptäcka de som ursprungliga underverken även uråldriga hemligheterna på Dragon Islands, uppdelade inom 4 nya zoner: de som turbulenta även elementära Shores of Awakening, de stora slätterna inom Ohn’ahran, topparna resten av den blå viddigheten även Thaldraszus majestätiska spiror även tempel.
  • Ny en blandning resten av ras även klass: Utövare närma sig ha förmågan att attackera fiender (eller uppgradera allierade) genom användning av Dracthyr Summoner, WoW:s första klass även raskombination. Spelbar inom både humanoid- även drakform, välj om du strävar efter ställa nämner på alliansen eller horden även ge den ut på planeten för att healer eller stormtrooper genom användning av avstånd, även dra nytta av drakens blodlinjes fulla energi.
  • Flyg högt inom skyarna: Dragonflight introducerar Draconic Flight, det finns en ny form resten av luftvägsresor för att låter lirare flyga på ryggen resten av sin egen Dragon Island-drake. Utövare närma sig ha förmågan att anpassa sin draco genom så mycket som expansionen, för att samla för komma in och extra av olika även låsa nämner nya talanger med avsikt att flyga lång sikt även förr.
  • Omdesign resten av talangsystemet: Sätt nya talangsystemet tillåta lirare är benägna att göra konstnärliga även originella val av, utan ut en är benägna att kompromissa genom användning av deras effektivitetseffekt även framför det hela hela genom är benägna att för att hitta meningsfulla av olika på vilken grad för att på något sätt.
  • Förbättrade yrken: hantverkare, gläds! Inom Dragonflight närma sig lirare för att strävar efter är benägna att visa sig vara identifierade med hjälp av sin professionalism är benägna att för att hitta en mängd nya och redskap med avsikt att uppfylla sina ambitioner, tillsammans med spelarkontrollerade arbetsorder, ny materiel med hjälp av yrken även ett alldeles nytt specialiseringssystem.
  • Uppdaterat gränssnitt: Dragonflight närma sig är benägna att uppdatera World of Warcrafts användargränssnitt, genom användning av framsteg det ser även funktionaliteten hos minikartan även olika delar, utöver nya anpassningsalternativ med avsikt att anpassa gränssnittet åt dina preferenser.

[ad_2]

Leave a Reply