Ronaldo i form av det finns en bonus på 850 000 kilo anger orsak ett hattrick, samtlig det följande mål som 100 000 kilo!

0

Cristiano Ronaldo “räddade” Manchester United igår i form av sitt hattrick anger orsak det finns en 3:2-seger genom Norwich, det finns en prestation som kan tenderar att betala duktig anger orsak honom, efter tenderar att pojken nått bonusen inom sitt kontrakt i form av “djävlarna”, hävdar brittiska Solar.

Som svar på deras källor även har Ronaldos kontrakt det finns en bonus på 750 000 kilo med avsikt att ha nått genom 20 mål som den denna sort säsongen (pojken även har för tillfället är 21), även pojken kan till och med det som får det finns en bonus på 100 000 kilo anger orsak hattricket.

Såväl som närma sig United tenderar att betalas 0,000 100 000 av ytterligare anger orsak samtlig mål som pojken gör inom toppen resten av säsongen, även närma sig mer benägna det som får den 1 1m bonus klubben betalar ytterligare säsongens finaste målskytt – pojken även har 12 större än hans närmaste konkurrent, landsmannen Bruno Fernandez. I fråga om pojken lyckas nå 30 mål som den denna sort säsongen kommer att få pojken och extra 2,75 tusentals och tusentals kilo.

Oavsett all kritik resten av hans inflytande genom loppet av Uniteds säsong genom loppet av genomsnittet är Ronaldo nödvändig med avsikt att behålla möjligheterna ytterligare höjden 4-rankingen.

Leave a Reply