Brighton löste Tottenham efter Arsenal!

0

Inom den primära matchen inom den trettio tredje omgången inom engelska Premier League slog Brighton Tottenham i form av 1:0.

Tottenham hade ett på seger på sin stadion inom London men även laget förväntades göra som Antonio Conte att uppnå de som tre poängen som ett resultat av de som utför inom bra skick men även slåss i fråga om fjärdeplatsen men även ledningen inom Champions League.

Brighton bekräftade sig vara det finns en rival för att är redo att slå personer för att i ändå, de som slog Arsenal på Emirates inom förra omgången. Genom det finns en duktig del resten av matchen har varit gästerna extra seriösa men även extra specifikt. Spars spelade genom förväntan men även inom den 90:e minuten i form av målet resten av Trosard ägde rum inträffade gästen ytterligare det finns en välförtjänt seger.

Tottenham ligger är faktiskt 4 i form av 57 den bästa poängen…, å andra sidan även har två matcher lägre än Arsenal för att ligger femma i form av 54 den bästa poängen…. West Ham även har 51 den bästa poängen… på 32 spelade matcher, men även Manchester United även har lika ganska mycket av den bästa poängen… men även 31 matcher.

[ad_2]

Leave a Reply