UnDUNE II är det finns en utan kostnad demake resten av Dune 2 för att är redo att spelas med ursprung i webbläsaren

0

Sanddyner 2 mannen anses vara en av många realtidsstrategernas fäder. UnDUNE II dessutom dess demake totalt utan kostnad, gjord resten av det finns en opartisk byggare för att stödja den digital konsolen Pico-8 dessutom spelbar omedelbart med ursprung i webbläsaren.

Om du strävar efter förstår du dessutom ladda ner den dessutom spela den off-line. Sporten är hela tiden exakt samma, genom användning av sin sammanblandning resten av resursinsamling dessutom truppskapande. Född för att det finns en improviserad koncept resten av utvecklaren, för att önskade att begå tre månader åt sätt, tog sätt tre 12 månader är benägna att slutföra.

Tre av hus slåss i fråga om erövringen resten av planeten Dune. Bland funktionerna inom UnDUNE II förstår vi träna ut närvaron resten av de som tre ursprungliga fraktionerna (+ Sardaukar), de som tre Mentat (+ Bene Gesserit), de som 9 kampanjuppdragen, tillsammans med introduktioner dessutom animerade sekvenser, plus alla de byggnader dessutom prylar för att syns inom Westwood titel. Sätt finns dessutom maskar såklart.

Att kunna specificera är benägna att vi pratar i fråga om ett amatörprojekt, utvecklat för att stödja rent för privat nöje dessutom kärlek mot sporten, på grund av detta faktum och använder inte en någon person .

Leave a Reply