Carragher: Dagens rivalitet mellan City men även Liverpool är den viktigaste inom Premier Leagues historiskt förflutet

Inför Derbyt mellan Manchester City men även Liverpool, för att spelas på söndag, närma sig du kommer att ha stor inverkan på kampen i fråga om titeln men även Jamie Carragher menar tenderar att vi bevittnar de mest effektiva rivaliteten inom Premier Leagues historiskt förflutet.

Den då Liverpool-backen även har bara för att komplimanger med hjälp av varje lagen de brukar matcher de som utställning ledda resten av Pep Guardiola men även Jürgen Klopp.

“Rivaliteten kontra City blev den viktigaste, väsentligen den mest intensiva men även högsta kvaliteten inom Premier Leagues historiskt förflutet. Sätt finns ett uttryckligt men även utmärkande inslag inom varje liten sak på detta. “Med hjälp av första gången är den 2 största engelska lagen dessutom den 2 största lagen på denna planet, ledda resten av två underbara .”

“Jag överväga tenderar att fansen åt Manchester United, Arsenal men även Chelsea närma sig du kommer att ha kommentarer på mitt ordställe, dock det är det min åsikt i fråga om detta situationen. “Fergusons men även Wengers dueller hade sina egenskaper, dock de som jämförs för att inte i form av City men även Liverpool just nu, slutsatserna inom Europa är bevis”, uttalas Carragher.

Leave a Reply