Salah i fråga om som nya avtalet: Jag anger möjlighet för att inte vara egocentrisk …

Liverpools fotbollsspelare Mohamed Salah pratade i fråga om sin klubbs en stående men även som nya kontraktet.

Överenskommelsen resten av Salah genom användning av sommaren 2023 genom användning av Liverpool löper ut, men även förhandlingar händer med ett syfte att hålla på samarbetet, för att för att stödja tillfället går åt korrekt håll. Liverpool erbjuda Salah ett fyraårskontrakt, vilket nästan jag skulle inte vara toppen på hans yrke.

Sky Sports reportrar pratade genom användning av Salah hantera Premier League-derbyt mellan Manchester City men även Liverpool, för att spelas på söndag klockan 17:30.

“Alla bitar jag anger möjlighet vi säger att är utfärdar för att av föräldrar för att inte jag vet att. Jag anger möjlighet för att inte vara egocentrisk men även talande i fråga om min belägenhet. Vi är de inne inom säsongens mest viktiga period, så för tillfället är är jag fokuserad på laget. “Det är det avgörande, jag äger inget extra är benägna att vi säger att,” nämnde Salah.

Liverpool fortsätter att vara genom användning av inom matchen med ett syfte att vinna alla de troféer inom 12 månader {och det är vad} den egyptiske “kungen” ta hänsyn till.

Leave a Reply