nya utan kostnad SNES- att tillägga NES-spel även har lagts mot inom foldern

Nintendo lade mot tre nya genom natten utan kostnad spela för att stödja SNES att tillägga NES är benägna att ladda ner utan kostnad för att stödja prenumeranter på dess tjänst Nintendo Switch Online-dessa är Earthworm Jim 2, Dig Dug 2 att tillägga Mappy-Nation.

Nintendo Switch Online-appen iscensatt inom går för att förebådar ankomsten resten av information på denna front, vilka punktligt materialiseras ett antal timmar på ett tag via denna intressanta ersätta resten av foldern, för att är faktiskt inkorporerar tre olika utmärkta klassiker.

Daggmask Jim 2 för att stödja Fantastiskt Nintendo är sätt olika kapitlet inom den berömda 2D-actionplattformen skapad resten av Shiny Entertainment att tillägga Rainbow Arts, för att initialt släpptes 1995 på Nintendo-konsolen. Psykkorpen även har kidnappat prinsessan So and So, att tillägga den heroiska masken Jim tvingas tackla sig sin superkostym att tillägga ge sig ut på ett reseadministratörer med tanke på rädda henne.

Även sätt den här typen kapitlet upprepar känna hemmahörande i sätt tidigare via ett antal evenemangsnivåer att tillägga många av surrealistisk humoristisk, vilket ändå gör sätt mot ett jämnt komiskt spela dessa dagar.

Dig Dug 2 det är det en befintlig ära hemmahörande i sätt bort från dagen innan idag, för att initialt släpptes 1985 på Famicom att tillägga 89 inom väst på NES. Sätt olika kapitlet inom serien, den upprepar originalets konstruktion via ett helt nytt öinställning, via huvudpersonen hela tiden inriktad på är benägna att slåss monstren Pooka att tillägga Fygar via den onormal cykelpumpen.

Mappy-Nation, för att släpptes 1989 på NES inom väst, är en speciell 2D-plattform utvecklad resten av sätt huvudspråket i Japan laget TOSE, via en mus för att förebygga via plattformar att tillägga förbereda inom huvudrollen. På detta är sätt olika kapitlet inom en serie för att vill är benägna att huvudpersonen bör för att samla för sex till saker inuti åtminstone utrymme med tanke på försök att hålla sig borta från fienderna för att representeras resten av Them att tillägga hans band resten av Meowkies.

Leave a Reply