utan kostnad game för att stödja Games Tävling Spring Edition

0

[ad_1]

GOG beslutade att leverera det finns en utan kostnad game så att ha det roligt sin Games Tävling Spring Edition. Det är det i fråga om Thea 2: The Shatteringett turbaserat strategispel genom användning av rollspel men även kortspelselement, utöver överlevnad, välgjort utvecklat resten av MuHa Games, uppföljaren åt Thea: The Awakening.

Så att fixa kommer in den, gå bara för att åt GOGs huvudsida men även klicka på på se-knappen ovanför spelbannern (måste du scrolla bara lite på sidan så att för att hitta den). Självklart bör du kan ha ett aktivt men även obegränsat konto.

En gång du skriver denna nyhet är sätt bara för att 27 timmar vistelser åt toppen resten av erbjudandet, så skynda dig i fråga om du ej behöver förlora sannolikheten du kommer att behöva Thea 2: The Shattering utan kostnad. Inom om så är fallet påminner vi dig dessutom i fråga om tenderar att den är livlig den tidigare nämnda Games Festival Spring Editionsom låter dej prova dussintals demos, utöver förmedla del resten av erbjuder på ganska mycket av game, för att t.ex Cyberpunk 2077 på 50 % o Dragon’s Dogma: Dark Uppstår 70%, bara för att så att nämna några.

[ad_2]

Leave a Reply