PS VR2: det följande generations game genom loppet av tillväxt hos nDreams, även diktare mot Far Cry VR: Dive Into Insanity

PS VR2 närma sig ha förmågan att är beroende av game utvecklad resten av nDrömmar. Teamet bekräftar tenderar att dem har bara några få företag dedikerade mot Sonys spelplattform på . För att stödja tillfället även har vi ändå inga den lilla bokstaven i fråga om vilken mer eller mindre av game det är det samt varje gång de kommer släppas.

nDrömmar är det finns en välkänd byggare för att även har gjort game för att Fracked, Phantom: Covert Ops, Far Cry VR: Dive Into Insanity genom användning av ett antal. Teamet även har avslöjat som de har det finns en investering på 35 tiotusentals USD hemmahörande i Aonic Group samt dessa källor används dessutom som ett sätt att växande “rafflande framtida företag för att redan är på , tillsammans med det följande generations game för att stödja den efterlängtade PlayStation VR2”.

PS VR2 genom användning av kontroller

Inom nuläget även har vi olyckligtvis ingen person detaljer om vilka företag som kan vara genom loppet av tillväxt på nDreams. Teamet även har gjort antal digital verklighetsspel, så vi är redo att hoppas tenderar att deras nya game (eller game) är resten av standarden samt tenderar att PS VR2 är redo att träna ut genom användning av det finns en produkt på överdriven scen. Nuförtiden finns sätt väldigt förvärva bekräftade game för att stödja PS VR2 – bara några få instans är Horizon Call of the Mountain o LÖPARE.

I överensstämmelse med rykten, Hideo Kojima arbetar på ett PlayStation VR2-spel på PS5.

Leave a Reply