presenterade färdplanen för att stödja utan kostnad innehåll material som kan 2022

10 Chambers även har avslöjat Vägkarta resten av innehållet inom GTFO är tillgängligt i 2022 samt bara lite statistik i fråga om rätt sätt att sporten blev extra av tillgängligt eftersom den sätt hände ut ifrån Early Access på Steam.

GTFO är det finns en kooperativ multiplayer PvE FPS för att stödja grupp via 4 ivrig spelare. Sporten utspelar sig inom det finns en underjordisk anläggning för att känd som “Komplexet”, genom vilket överlevnad närma sig är benägna att bestämmas resten av användarnas potential att tala för, koordinera angrepp samt hantera med ammunition. Behöver du kommer ta reda på extra råder vi dig är benägna att läsa vår GTFO-recension.

Sporten tillämpar sig resten av Rundown-konceptet, sätt behöver vi säger att regelbundna uppdateringar via nya expeditioner (d.v.s. kartor, fiender, och många andra.) för att ersätter de som förra. Fram till nu även har 10 Chambers lanserad sex verkar större samt två mycket mindre uppdateringar, för att stödja ett fullständigt 58 antal ger hela två 12 månader. Utvecklarna även har för att stödja avsikt är benägna att hålla det uppe stödet efter lanseringen även för tillfället är när som helst variant 1.00 kan vara hittade samt även har inte för länge sedan avslöjat sortimentet resten av inkommande innehåll material 12 månader 2022, för att består av två verkar större samt det finns en mycket mindre uppdateringar.

Den primära, Rundown 6.5: // EXTENDED, närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig ifrån samt via 13 april 2022 samt närma sig är benägna att inkludera 3 expeditioner (BX, CX samt DX), nya röstinspelningar samt nya risker. Rundown 7.0 närma sig som ersättare är benägna att det har varit det tillgänglig hela sommaren 2022 samt närma sig är benägna att inkludera Tier A, B, C, D samt E, nya komponenter för att stödja estetisk anpassning, utökat lokaliseringssystem samt annat innehåll material som kan är benägna att tillkännages. Rundown 8.0 kan också kontra toppen resten av 2022, vars innehåll material men för att inte även har meddelats.

GTFO

Inom ett pressmeddelande förklarar 10 Chambers vidare är benägna att när som helst GTFO lanserades inom Early Access 2019 växte till sätt känt för att ett resten av de som förmodligen den mest svårt spelen tillgänglig på marknaden, via väldigt förvärva för att hände åt ens den primära leveransen. Eftersom den dess även har utvecklarna arbetat mödosamt via är benägna att balansera, via en betydande mängd positiva slutresultat. Sporten fortsätter att vara en betydande mängd svårt samt uppmanar att ge tillbaka duktig lagspel, dock för tillfället är är sätt det helt extra av tillgängligt: ​​den primära expeditionen för att stödja Early Access-versionen resten av sporten märkte 6,38 % resten av de som överlevande spelarna medans den primära för att stödja variant 1.0 även har – fram till denna punkt – 22.18 % resten av överlevande ivrig spelare.

Leave a Reply