Partizan återvänder åt Euroleague efter åtta säsonger?

Den serbiska basketklubben Partizan återvänder åt Euroleague det efterföljande säsong, uttalar media inom vårt norra grannland. Den den här typen säsongen lämnades Euroleague utan ut en de som ryska klubbarna för att växte till utvisade, vilket öppnar hus med hjälp av nya medlemmar.

Partizan slåss i fråga om titeln inom ABA League, vilket hur som helst skulle leverera honom det finns en direktplacering inom Euroleague, så det är det absolut är benägna att även när som för att inte har fått så närma sig de som “svartvita” det som får det finns en speciell inbjudan ifrån Euroleague.

“Partizan även har Zeljko Obradovic, det finns en stabil budget, det finns en långsiktig fantasifull och, det finns en rika historiskt förflutet, det finns en fantastisk tittare men även potential är benägna att leverera genom användning av extra summa pengar ifrån tv-rättigheter åt den serbiska marknaden”, hävdar den litauiske journalisten Donatas Urbonas.

Tillsammans med ABA League är redo att Partizan kvalificera sig åt Euroleague hela genom att förverkliga Eurocup, men även ett wild card är åt men även genom användning av som 3:e valet.

Partizan deltog senast inom Euroleague säsongen 2013/2014.

Leave a Reply