Twitch tillkännager nya betyder är benägna att vädja i fråga om förbud även att behandla historier

0

[ad_1]

Rycka ytterligare presenterade två nya . Det finns en ny portal är för tillfället är tillgänglig är benägna att presentera även spåra överklagande resten av förbudäven det finns en ny närma sig är benägna att släppas det följande per vecka förenklad rapporteringsprocess. Varje dessa skapades inom ett gör ett försök för att förbättra skyddet.

Inom ett inlägg på blogg, förklarade Twitch är benägna att samhällssäkerhet är nödvändig med ett syfte att interagera på plattformen, dock erkände är benägna att de som huvudsakligen beror sig på gemenskapsåtgärder. Inom ett gör ett försök är benägna att göra samarbetet mellan kreatörer även Twitch mindre komplicerat på, presenterade de som det finns en ny portal med ett syfte att hantera med överklaganden på ett förenklat betyder, utöver det finns en ny förbättrad rapporteringsprocess.

De som fortsatte genom användning av för att klargöra är benägna att a extra detaljerat rapporteringssystem gör sätt uppnåelig med hjälp av teamet är benägna att agera på stötande innehåll material förr, vilket fick dem är benägna att förnya sin rapporteringsprocess. De som nämnde: “Är förutsatt i din förslag även har vi utvecklat ett programvara genom användning av det finns en mindre komplicerat på även extra intuitiv design med ett syfte att stötta dig är benägna att det finns en rapport även komma igen ytterligare kontakten genom användning av din grupp. Sätt rymmer det finns en ny sökfunktion för att låter dig för att hitta den exakta anledning till rapporten. rapporten du kommer söker efter, såväl för att skräddarsydda menyer förlitar sig på för de som rapporterar live-, VOD- eller klippinnehåll.”

Twitch logotyp

De som avslöjade dessutom sätt nya portal med hjälp av överklaganden ytterligare förbud resten av Twitch. De som förklarade dessutom varför de som bestämde sig med ett syfte att skapa den nya portalen, även noterade är benägna att de som förlitade sig på förslag med ursprung i communityn. De som nämnde: “Vi förstår är benägna att vårt förevarande tekniker är gradvis och icke erbjuder nog genom användning av detaljer om tips om hur man din förevarande överklagan fortsatta eller tips om hur man föregående överklaganden även har gått. På detta är framför viktigt med hjälp av kreatörer, för att tjänar kontantbelopp på är benägna att streama med hjälp av deras. grupp” .

Sätt ser ut som om dessutom för att att det inte är det de som den som nyheterna som kan. Även när sätt för att inte är formellt ser ut som om sätt för att Twitch vill öppna upp för mer sexuellt explicit innehåll, enligt vissa streamers.

[ad_2]

Leave a Reply