Patch 1.09 tillgänglig, den här typen är nyheterna

De som Patch 1.09 för att stödja versionen PC Resten av Gud resten av krig. I överensstämmelse med noterna ytterligare uppdateringen ger uppdateringen ytterligare sannolikheten tenderar att konfigurera kontrollerna för att det är siktning dessutom skydd via skölden är redo att aktiveras dessutom avaktiveras hela genom tenderar att trycka på den dedikerade tangenten (och använder inte en tenderar att håll nere på grund av detta faktum) dessutom löser säkert bekymmer, såsom programkrasch . Under vi upptäcker att du kan patch-anteckningarna översatta ytterligare italienska:

Nya :

  • Siktning dessutom blockering är redo att för tillfället är konfigureras för att ett växlingskommando (tryck i ett försök att sysselsätta, tryck gång i ett försök att avaktivera).
  • Trippelbuffring är redo att aktiveras i ett försök att skära ner omständigheter resten av mikrostamning ytterligare priset resten av det finns en liten stigning resten av latensen.
  • Programvara resten av GPU-minne ingår för tillfället är inom videoinställningarna i ett försök att underlätta felsökning resten av prestandaproblem.
God of War, det finns en reklambild

Fixera

  • Minnesvärden närma sig för tillfället är tenderar att upptäckas lämpligt en gång du tillämpar det finns en integrerad GPU.
  • Krascher kommer inte att göra lång sikt tenderar att inträffa i fråga om det finns en GPU rapporterar ogiltiga minnesvärden.
  • Säkert spelsystem kommer inte att göra lång sikt tenderar att tillfogande intermittenta krascher.
  • Implementerade eliminering små varor i ett försök att skära ner antalet komponenter för att bearbetas resten av processorn.

För tillfället, i ett försök att förbereda för att stödja utgivningen resten av God of War: Ragnarok vi publicerar det finns en serie resten av speciellt tillägnad figurerna i den nordiska mytologin, här är den där vi talar om Týr, krigsguden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × two =