Osaka: Tips om hur man jag skulle inte du kan vilja tenderar att Tsitsipas jag skulle inte spela 9 enheter?

0

Den grekiske tennisspelaren Stefanos Tsitsipas väckte kontrovers på Masters inom Miami inom veckan efter tenderar att pojken identifierade tenderar att tennisspelare måste spela inom högre än 5 enheter i fråga om de som behöver förvärva lika betalt för att karlar.

“Jag behöver för att inte vara kontroversiell, utan ut en det som talas eller diskuteras om lika inkomst, efter de utför inom högre än tre, dessutom vi utför inom högre än 5. “Det finns specifika studenter för att säger tenderar att även har högre fysisk uthållighet än karlar,” nämnde Tsitsipas.

Mannen även har är faktiskt fått lösningar ifrån den huvudspråket i Japan tennisspelaren, Naomi Osaka.

“Behöver pojken spela 9 enheter?” I fråga om pojken försök hålla det uppe mitt spelet, närma sig jag tenderar att hålla det uppe hans. Den personen som är riktigt rolig. Sätt jag skulle inte vara det finns en förändring resten av tennisens konstruktion dessutom jag skulle inte förmedla stor ett tag tenderar att tolka. Alternativt är pojken det finns en man för att pratar i fråga om damidrott, så jag föreställa för att inte att det finns det finns en realistisk . Jag behöver för att inte vara oförskämd, å andra sidan jag föreställa som vi har nått denna punkt i form av många år resten av utmattande arbete. Ingen person gav oss samma identiska summa pengar för att karlar. “Historien i fråga om WTA-touren är sammanfattning den, ifrån Billy Jean King, Venus dessutom Serena Williams.”

[ad_2]

Leave a Reply