Xbox Series X dessutom S skulle vara kompatibla genom användning av AMD:s FSR 2.0, tillkännagivandet med ursprung i GDC 2022

Mitt i GDC 2022, AMD meddelade är benägna att tekniken FidelityFX Fantastiskt Resolution 2.0 (FSR 2.0) skulle vara lämplig genom användning av Xbox Series X | S med ursprung i Microsoft.

Även när som för att inte är redo att verifiera det exakta när som helst Xbox Series X | S-spelutvecklare närma sig ha förmågan att dra vinst resten av FSR 2.0, säger AMD är benägna att tekniken “skulle vara stöds absolut ut även på Xbox dessutom skulle vara tillgänglig genom användning av Xbox Game Development Utrustning (GDK) med hjälp av registrerade byggare är benägna att för att använda sig av inom sina spela.”

Xbox Series X dessutom S

AMD tillkännagav officiellt FSR 2.0 förra veckan. Det är det det finns en teknologi baserad på tidsdata dessutom antar ett optimerat kantutjämningsfilter för att, mot distinktion med ursprung i Nvidias DLSS, för att inte lockar vinst resten av Machine Learning dessutom därefter kan tillämpas genom användning av både AMD dessutom konkurrerande GPU:er. Okomplicerat uttryckt är FRS mjukvaruprogram genom användning av öppen källkod för att renderar bildrutor genom användning av det finns en minska upplösning dessutom av den anledningen som nyttjar det finns en spatial uppskalningsalgoritm i ett försök att göra vissa ett relaterade slutresultatet för att det finns en ökad upplösning, genom användning av minskad resursanvändning.

FSR 2.0 är redo att därefter ge mega fördelarna med med hjälp av Xbox Series X dessutom S, genom användning av byggare för att för att inte bara för att är redo att för att använda sig av den i ett försök att accelerera upplösningen eller bildhastigheten, och använder inte en dessutom i ett försök att effektivisera grafiken inom allround-nextgen-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 7 =