Usik-Joshua inom juni inom Saudiarabien!

Anthony Joshuas gör ett försök är benägna att återta tungviktstitlarna hemmahörande i ukrainske mästaren Oleksander Usik närma sig är benägna att äga rum inom Saudiarabien inom den tipsa resten av juni, rapporterar “Daily Mail”.

Även när matchen i fråga om WBO, IBF, WBO att tillägga IBO-titlarna förväntades äga rum inom London, närma sig de som saudiska arrangörerna är benägna att betala vackra 120 hundratusentals USD som ett sätt att vinna matchen. Joshua boxade redan inom Saudiarabien inom december 2019 inom det finns en revansch genom användning av Andy Ruiz Jr., inom det finns en match för att “vägde” 80 hundratusentals USD.

Joshua mottagit extra inom första matchen, men den är säkert denna sort gången närma sig Usik för att förevarande mästare det som får inte mindre än att 50 % p.g.a. de som extrema förhållanden mannen bor inom, efter du kommer att behöva återvänt åt Ukraina att tillägga blivit del av sätt territoriella försvaret efter kriget genom användning av Ryssland . Usik fick inget särskilt tillåta hemmahörande i försvarsministeriet att tillägga hjälper hemmahörande i borgmästaren inom Kiev, tidigare att på detta tungviktsvärldsmästaren Vitali Klitschko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 13 =