Manchester United utsatta för förlora Ten Hague

Manchester United utsatta för gå miste i fråga om ett resten av de som mega målen för att stödja chefsposten, Eric Ten Hague, i fråga om klubben hemmahörande i “Old Trafford” för att inte skickar ett princip på holländaren inuti det finns en snar framtid.

Journalisten Fabrizio Romano rapporterar tenderar att två olika golfutrustning nyfikenhet för att stödja detta Ajax-tränaren, å andra sidan avslöjar för att inte namnen på klubbarna.

The Mirror hävdar tenderar att Ten Hague är missnöjd genom tenderar att man men för att inte fått någon person officiell stimulans hemmahörande i Manchester United. Holländaren hade ett samla genom användning av representanter för att stödja de som “röda djävlarna” samt nämnde ytterligare dem tenderar att de som fördelaktiga förhållandena för att inte jag skulle inte vara ett dilemma.

Direktörerna för att stödja Manchester United har varit nöjda genom användning av Ten Hague, å andra sidan oavsett sätt formulerade de som inget formellt princip på den holländska strategen.

Leave a Reply