“Protect”-trailern utställning nya scener med ursprung i Disney Marvels TV-serie

Marvel Entertainment även har delat det finns en ny trailer kallad “Protect”, resten av Månriddare, den kommande Disney + TV-serien. Kommer du att kunna låt oss titta på videon ovan.

På detta trailer det är det det finns en förlängning resten av den föregående samt låter oss därför högre uppfatta vad som inträffar inom säkert scener resten av Moon Knight för att vi bara för att hade kunnat låt oss titta på på ett fragmenterat metod. Inom den den här typen film utökas vår huvudpersons tvillingläkemedel en personlighet, som är Steven Grant dock dessutom Marc Spector. Karaktären är ändå dessutom samt framför alla sakerna Moon Knight, det finns en krigare för att även har mot plikt tenderar att försvara de som svagaste.

genom vilket officiella beskrivning of Moon Knight lyder: “Marc Spector, det finns en tidigare att på detta CIA-agent, kommer att få det finns en olika sannolikhet tenderar att leva inom händerna på den egyptiska guden Khonshu, för att kanaliserar månens energi att kunna göra honom mot sin avatar på jorden.”

Moon Knight närma sig tenderar att släppas på Disney + i form av börja den 30 mars 2022. Marvel TV-serien närma sig tenderar att bestå resten av sex del. Kommer du att kunna låt oss titta på “Choice”-trailer på den här adressen. Om du strävar efter låt oss titta på det finns en ändå annan sekvens, fler skräcktoner, du kan se den här andra trailern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + eighteen =