närma sig den monografiska ebook i fråga om sätt som tillhör det historiska förlaget

0

[ad_1]

Chris Wilkins lanserade Kickstarterkampanj resten av det finns en monografisk bok tillägnad budgetspelsutgivaren för att stödja 8-bitarssystem Mastertronic. Den heter The Commodore 64 Collectors Information to Mastertronic, den närma sig är benägna att släppas genom Fusion Retro Book-etiketten men även vi är redo att ge den i form av säkerhetsvänlig, göra en ersättning för är benägna att sätt kvantitet för att krävs med tanke på att uppskatta sätt samlades komma in på ett par timmar men även är benägna att utarbetandet men även layouten är det bara om klar.

Commodore 64 Collectors Information to Mastertronic, täcken

När som helst denna nyhet skrivs även har 25 704 resten av de som 18 013 satta för att stödja basmålet redan samlats komma in. Bland funktionerna inom volymen: större än 470 sidor, större än 230 skannade omslag, större än 800 foton ifrån spelen men även det finns en riktlinjer för att stödja samlare.

Grunderbjudandet det som får Commodore 64 samlarguide åt Mastertronic är 25 kilo (plus 8 kilo inom fraktkostnader för att stödja Italien). Släppningen är planerad åt augusti 2022. Bland priserna för att ges till människor som gör flest bidrag är muggar, musmattor, T-shirts men även åt men även i form av ett alldeles spelet för att stödja C64.

Mastertronic hade varit det finns en en alltför stor mängd livlig författarträning på 1980-talet. Av den anledningen som grundandet 1983 även har sätt lanserad en hel del spelet, huvudsakligen budget, tidigare än sätt förvärvades resten av Virgin Group 1988.

[ad_2]

Leave a Reply