“Det är det vilseledande tenderar att för att upprepa för Guardiolas en metod hemmahörande i 15 12 månader av den anledningen som, vi måste för att använda sig av den tyska modellen.”

0

Den legendariske Fabio Capello gjorde det finns en touch på efter utslaget resten av Italien hemmahörande i kvalomgången ytterligare världscupen. Makedonien, inom går natt, kastade Italien på knä inom Palermo. Aleksandar Trajkovskis mål som inom den 92:a minuten tog Makedonien ytterligare final att tillägga lämnade Italien och använder inte en tenderar att spela inom VM.

Italien dominerade bollinnehavet, hade 16 hörnor, 32 skott på mål som, varav bara 5 gick i hela, målet.

“Jag äger länge sagt tenderar att vi ej även har den obligatoriska kvaliteten, att tillägga vi kopierar Guardiolas en metod hemmahörande i 15 12 månader av den anledningen som. Vi kommer inte att göra tenderar att göra betydligt förrän som står klart tenderar att vi skulle vilja för att upprepa för den tyska modellen. “Som den som italienska laget för att även har gjort som att tillägga är effektivt är Atalanta”, nämnde Capello.

“Makedonien har varit kroppslig överlägsna, de som har varit förr, tuffa, de som spelade via extra beslutsamhet. Vi bör för att upprepa för den tyska modellen, i fråga om vi behöver spela för att spanjorerna bör vi ha högre metoder, att tillägga den graden av närma sig vi aldrig för att lyckas med. “Tysk fotbollsfolks bör kopieras när som helst som släpps kl beslutsamhet, vi måste alltid spela vertikalt att tillägga på djupet”, slutligen slutar den legendariske tränaren.

[ad_2]

Leave a Reply