Sätt nya kontraktet för att stödja Ibra är klart, detaljerna är erkända

0

Zlatan Ibrahimovic behöver spela det efterföljande säsong, så pojken inledde förhandlingar genom användning av Milans ledning att kunna hålla på samarbetet.

Även om mannen är 40 12 månader begrundar Ibrahimovic för att inte tenderar att gå inom pension, synnerligen för att inte i fråga om Sverige kvalar komma in ytterligare VM, som ett resultat av hans vilja är tenderar att spela inom Qatar.

Baserat på de som mest uppdaterade uppgifterna if Ibrahimovic behöver spela samt det efterföljande säsong inom Milanos tröja bör nöja sig med det finns en betydligt sänkning resten av lönen. Ibra av konstant tenderar att göra distinktion på planen, å andra sidan utan ut en honom utför laget annars, förr samt genom användning av extra stress.

Maldini gav Ibra fria pågår tenderar att för att hitta i fråga om pojken önskade att hålla på det finns en säsong ytterligare samt målskytten uttalas ytterligare honom tenderar att lönen för att inte jag skulle inte förändras till betydligt bekymmer.

Italiensk media publicerade detaljerna för närvarande, så Ibra närma sig tenderar att inkomster 2 hundratusentals euro plus bonusar det efterföljande säsong.

Leave a Reply