FIFA 23 närma sig är benägna att heta EA Sports Football Club, som svar på det finns en välkänd läckare

EA Sports avstår med ursprung i FIFA-licensen även ändrar titeln på sin det följande fotbollsmatch – som behöver vi säger att FIFA 23 – inom EA Sports Football Club. Sätt avslöjar som ett minimum det finns en känd branschinsider.

EA Sports Football Club, eller EA Sports FC, förväntas på grund av detta faktum utvecklas till titeln på sportserien med ursprung i även genom användning av inom 12 månader, som svar på insidern Jeff Grubb. Kunskapen delades inom den mest uppdaterade GrubbSnax-podden. Sätt anges är benägna att verkliga namnet som är redo att ändå ändras, så som denna sort är titeln för att rörelsen nyttjar internt för att stödja sporten för närvarande. I enlighet med Grubb är som det finns en undran i fråga om kontantbelopp för att stödja EA – förlaget behöver för att inte hålla det uppe betala för att stödja dyrbara FIFA-licenser. Firman överväga är benägna att spelarna köper sporten, för att inte namnet. Grubb föreslår dessutom är benägna att FIFA närma sig är benägna att försök att skapa ett eget game genom FIFA-namnet, även när det är det okänt vilken byggare arbetet närma sig är benägna att tilldelas.

Polygon rapporterade inom oktober 2021 är benägna att EA hade registrerat varumärket “EA Sports FC”. Cirka i samma stund uttalas EA Sports GM Cam Weber inom ett blogginlägg är benägna att studion “undersökte konceptet döpa våra internationella fotbollsspel åt EA Sports. Sätt betyder är benägna att vi försöker genom vårt namnrättsavtal. genom användning av FIFA, som är individuellt med ursprung i hela våra olika officiella partnerskap även licenser inom fotbollsvärlden.” För att stödja tillfället är som i fråga om Grubb ett berömmelse, så det är det inte första gången för att den sannolikheten även har pratats i fråga om. Vi kommer att få redo på officiell försäkran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 3 =