Japan firade SNW 1-årsdagen närma sig tenderar att hållas på liveframträdandet resten av “Super Mario Bros.”s BGM botten resten av marschbandet

Världens första nya utrymme i form av Nintendo-tema “Super Nintendo World”, för att föddes inom Gemensamma Studios Japan riket fyllt i form av världens väsentligen den mest överlägsna innovativa teknologi samt kreativitet även har vunnit ett antal utmärkelser, tillsammans med den allra bästa utmärkelsen “THEA Award” inom världens temaunderhållningsindustri, samt även har rönt en alltför stor mängd uppmärksamhet på ett 12 månader… JL Bonnier, VD samt koncernchef för att stödja USJ LLC, nämnde: “Hela det därefter året även har vi tillhandahålls” superenergi “åt ett antal vänner hela genom det finns en modern det efterföljande generations nöjesparkupplevelse. I följd även har vi nått rekord. Vi noterade häpnadsväckande 99,5 % gästnöjdhet inom vår klass. Såväl som är vi en alltför stor mängd glada genom tenderar att leverera emot ett antal prestigefyllda utmärkelser både hemma samt {utomlands}. En gång vi besöker på detta utrymme, av barn samt vuxna Som har varit en alltför stor mängd spektakulära tenderar att låt oss titta på vänner med ursprung i ett stort urval resten av generationer för att entusiastiskt njuter resten av sig själva, för att till beröring så mycket som sin fysik för att Mario samt slå “Hatena Block” samt tävla inom Mario Kart. Genom användning av “Fantastiskt Nintendo World”, som kan vara den den som placeringen på jorden under vilket ide som samt kreativitet hälls ut på jorden, vi tenderar att hålla fast vid det att tillhandahålla lockande upplevelser för att är redo att vara “1UP” absolut samt absolut, samt göra Japan superenergiskt. Vi kommer att tenderar att hålla fast vid det för att vidta åtgärder, så låt oss titta på resultat i emot som.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =