The Crew 2 mot PS5 men även Xbox Series X | S, det följande generations uppgradering infört resten av Ubisoft

Besättningen 2 kommer till och med är benägna att landa på PS5 Samt Xbox Series X | S grund av’det följande generations uppgradering sammanfattning infört resten av Ubisoft, för att skulle vara tillgänglig utan kostnad med hjälp av resten av sporten inom juli.

Införandet resten av 60 fps skulle vara huvudrätten på ersätta för att ändå dessutom närma sig är benägna att innefatta förändringar resten av klimat men även färgpaletter för att använt av racern, för att pojken är redo att är beroende av ben 30 miljoner spelare.

Släppt 2018, The Crew 2 är det finns en en annan resten av Ubisoft-produktionerna för att omgående för att inte entusiasmerade kunders så för att av den anledningen som lyckades komma ikapp: för att inte bedövning, den även har sammanfattning kommit komma in inom 5:e året hjälper efter lansering.

Det följande generations uppgradering, genom användning av introduktionen resten av 60 fps, är bland förbättringarna livskvalité för att utvecklarna resten av The Crew 2 övertagande genom användning av sig mot upplevelsen, och eftersom dessutom gäller hanteringen resten av bilarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 5 =