Största Netflix-serier höjden 5 mest uppdaterade trenderna 2022 per vecka 11

Den den här typen veckan bjuder Netflix-serier dom som mest intressanta trenderna, 5 tv-serier som ett sätt att du kommer icke närma sig det som får missa. Ganska mycket intressanta tv-serier som ett sätt att stödja bla Resten av barn & , Animerat , Drama , Rörelse & Reseadministratörer , Komedi , Fantasy , Science-Fiction.

The Last Kingdom (2015)

Det finns en show resten av hjältedåd men även episka strider genom användning av ett tematiskt djup för att förkroppsligar politik, tro, krigföring, modig, kärlek, lojalitet men även vårt universella många kandidater efter identificat ion. Hela genom är benägna att kombinera verkliga forntida men även tillfällen genom användning av fiktiva karaktärer, är som anekdoten i fråga om hur man kan ett av föräldrar kombinerade sin effektivitet genom loppet av en av många historiens förmodligen den mest ikoniska kungar som ett sätt att återta sitt nation åt sig själva men även konstruera en placering för att de som kallar hus.

Outlander (2014)

Historien i fråga om Claire Randall, det finns en gift stridssköterska ifrån 1945 för att mystiskt svepas igen inom tiden ytterligare 1743, genom vilket hon genast kastas komma in inom det finns en okänd värld genom vilket hennes liv är hotat. Varje gång hon tvingas gifta sig genom användning av Jamie, det finns en ridderlig men även romantisk ung skotsk krigare, komma upp det finns en passionerad affär för att sliter inom Claires kranskärl mellan två vitt skilda herrar inom två oförsonliga liv.

The Sinner (2017)

Inom det finns en liten tätort inom New York letar det finns en hemsökt detektiv efter lösningar i fråga om förbryllande mot lagen då däremot pojken brottas genom användning av sina personlig demoner.

Taboo (2017)

Äventyraren James Keziah Delaney återvänder ytterligare London ifrån Afrika 1814 kollektivt genom användning av fjorton stulna diamanter som ett sätt att jaga hämnd efter sin fars förlust av liv.

Stranger Things (2016)

Varje gång det finns en ung pojke försvinner avslöjar det finns en liten tätort ett mysterium för att inkluderar hemliga experiment, en skrämmande övernaturliga krafter men även det finns en konstig liten flicka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 1 =