Manchester United även har 5 kandidater mot Ragniks efterträdare

Manchester United närma sig är benägna att skiljas hemmahörande i Ralph Rangnick hela sommaren, vilket har varit det finns en tillfällig ett svar anger orsak Premier League, även ett antal nämns anger orsak den senaste stolen inom laget.

Daily Mail rapporterar är benägna att listan genom djävlarnas önskelista rymmer 5 , tillsammans med två spanjorer, det finns en tysk, det finns en argentinare även det finns en holländare, även leder listan. Thomas Tuchel hemmahörande i Chelsea.

Tuhel nämnde är benägna att mannen jag skulle inte behålla mot toppen resten av säsongen, dock eftersom den kan lämna som ett resultat av chefen Roman Abramovich säljer klubben efter mycket sanktioner.

Bakom Tuhel på önskelistan står Hulen Lopetegui hemmahörande i Sevilla, Luis Enrique hemmahörande i Spanien, även eftersom den det Mauricio Pochettino för att mer benägna kommer att få sparken resten av PSG, då å andra sidan den slutlig på listan är Eric Ten Hague hemmahörande i Ajax.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 3 =