video i kontrast PS5- att tillägga Xbox Series X | S-versionerna via de som gamla gen

0

[ad_1]

GTA 5 med ursprung i att tillägga via nuförtiden är den tillgänglig med hjälp av PS5 att tillägga Xbox Series X | S. Dock går det efterföljande generations variationer jämfört via de som med hjälp av PS4 att tillägga Xbox One? Den här typen är bara några få jämfört video för att framhäver de som grafiska skillnaderna mellan den 2 versionerna.

Inom väntan till minst en noggrann teknisk utvärderingsdestination för att Digital Foundry att tillägga ElAnalistaDeBits förstår du under förvärva det finns en begreppet i fråga om skillnaderna mellan den gamla att tillägga det efterföljande generations variationer av som vintergröna Rockstar Games-spelet grund av det finns en serie filmer för att dök nämner online- inom dessa slutlig timmar.

Anger orsak den oinvigde låter PS5 att tillägga Xbox Series X | S-versionerna av GTA 5 dig utvälja mellan tre antal grafiklägen, specifikt Fidelity, Perfromance att tillägga Performance RT. Den primära syftar ytterligare tenderar att presentera högsta möjliga synliga standarden, via {inbyggd} 4K-upplösning att tillägga 30 fps. Effektivitetsklänning, alternativt, erbjuda det finns en icke-native 4K-upplösning, å andra sidan att se till att verkar större spelflytande hela genom tenderar att sikta på 60 fps. Slut instruktioner Performance RT-läget ray tracing, att tillägga föreslår hela tiden det finns en icke-native 4K-upplösning att tillägga 60 fps, inom som denna sort fallet jag skulle inte ändå bildhastigheten verka snarare mindre stadig.

Tillsammans med upplösning, bildhastighet att tillägga strålspårning innehåller det efterföljande generations PS5 att tillägga Xbox Series X | S-versioner av GTA 5 en rad inte obetydliga förändringar, för att högre standarden på texturer att tillägga belysning, ökad täthet av vegetation, besökare på webbplatsen att tillägga fotgängare, att tillägga Dualsense-stöd med hjälp av haptisk förslag, med avsikt att nämna bara några få. Såväl som även har laddningstiderna förbättrats dramatiskt, för att kommer du att kunna låt oss titta på inom den denna sort jämförelsen mellan PS5 att tillägga PS4.

GTA 5 är av tillgängligt ytterligare PS5 att tillägga Xbox Series X | S med ursprung i att tillägga via nuförtiden, tisdag 15 mars 2022. I fall du såväl som för att inte är tänker på singelspelarkomponenten förstår du för tillfället är dessutom köpa den likgiltig versionen av GTA Online-, utan kostnad inom tre månader med hjälp av PlayStation Plus-prenumeranter. Slut påpekar vi tenderar att GTA 5 och GTA Online finns att köpa till ett rabatterat pris under en begränsad tid.

[ad_2]

Leave a Reply