löste utfärdar via överföringen resten av karaktärerna

Rockstar Games även har meddelat är benägna att sätt även har gjort sätt löst utfärdar relatera åt lastsköld resten av din en personlighet men även räddningsaktionerna med hjälp av GTA online- åt PS5 men även Xbox Series X | S-versioner, tillgängliga hemmahörande i men även via nuförtiden.

För att rapporterades igår även har ett antal kunders klagat påkan inte migrera din karaktär till nästa generations versioner av GTA 5 multiplayer i fråga om den förr i tiden, hade överförts åt det finns en PC.

Genom användning av ett inlägg på Twitter meddelade Rockstar Games inom går natt är benägna att man börjat testa problemet. Lyckligt nog tog sätt för att inte stor ett tag, som ett resultat av via det finns en olika tweet för att postades genom det finns en nattetid meddelade utvecklingshuset användarna är benägna att sätt hade fixat sätt. På grund av detta faktum är sätt är faktiskt genomförbar är benägna att överföra din GTA Online–karaktär hemmahörande i PS4 / Xbox One åt PS5 / Xbox Series X | S även när profilen förr i tiden, migrerats åt PC. Tänk inom alla de instanser på är benägna att sätt för att inte ett eller annat sätt är genomförbar är benägna att importera de som utvecklingsidealer för att gjorts via PC-versionen resten av GTA Online- på konsoler ett eller annat sätt.

Även när problemet även har åtgärdats finns sätt ändå ett antal segment resten av GTA Online- för att kommer att få del av communityn att dra för citerar näsan, åt instans sanningen det varje gång profilen effektivt även har överförts hemmahörande i det finns en konsol åt det finns en en annan raderas den hemmahörande i ursprungsplattformen. Det är det sätt dessutom inget korsspel även mellan plattformar inom samma identiska hushåll (t.ex. PS5 men även PS4), vilket är redo att leda åt den olyckliga situationen är benägna att fragmentera gemenskapen men även användargrupper.

GTA Online- med hjälp av PS5 men även Xbox Series X | S kan vara hittade nuförtiden, tisdag 15 mars, båda för att likgiltig innehåll material (utan kostnad inom tre månader med hjälp av PlayStation Plus-prenumeranter) eller ingår inom Grand Theft Auto V: Story Trend-utgåvan. Vi påminner dig dessutom i fråga om sätt under de första tre månaderna kan nästa generations versioner av Rockstar Games-spelet köpas till ett rabatterat pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + 5 =