Det finns en tidigare att på detta PSG-spelare fick sitt ben amputerat p.g.a. många olyckor

Den innan PSG-spelaren Bruno Rodriguez hade varit tvungen är benägna att amputera benet p.g.a. som rejäla antalet olyckor pojken inte har någon inom karriären.

Bruno Rodriguez för att avveckla sin yrke 2005 17 12 månader på ett tag fel ett ben. I form av tiden startade som förflutnas olyckor tillfogande honom bekymmer även inom nuet även situationen vände värre även värre, så som fanns ingen person en annan ett svar.

“Mannen är bland angriparna för att präglat vår fotbollsfolks på 90-talet även start resten av 2000-talet. Unionen sänder sina kondoleanser mot Bruno Rodriguez, för att fick sitt ben amputerat mot följd resten av sina olyckor”, säger som franska fotbollsförbundet inom ett pressmeddelande.

Tillsammans med PSG nakna Rodriguez inom sin yrke tröjan hemmahörande i Monaco, Bastia, Lens, Strasbourg, Bradford, Rayo Vallecano…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 8 =