Konami registrerar varumärket Pro Powerful Soccer, är sätt händelsen resten av PES samt eFootball? –

Konami med hjälp av ett antal dagar av den anledningen som registrerade pojken varumärket “Professionell mycket effektiv fotbollsfolks“, vilket föreslår ett potentiellt nytt game för att markerar det finns en tillväxt i form av avseende på eFootball (fd PES) eller betydligt totalt annat.

Varumärket registrerades positioneringen med hjälp avEUIPOeller European Union Intellectual Property Office, den 11 mars 2022. Sidan avslöjar för att inte väsentliga den lilla bokstaven i fråga om spelets en personlighet, för att även har registrerats genom loppet av kategorierna digital spelmjukvara samt “speltjänster”, eller något det finns en uppsättning resten av onlinetjänster, vilket ganska mycket effektivt jag skulle inte vara kapabel till påpeka det finns en traditionell multiplayer såväl för att det finns en Gaas-liknande onlineplattform.

EUIPO-sidan i form av varumärket Professionell Powerful Soccer registrerat resten av Konami

Å andra sidan sätt som kan vara riktigt tydligen är förnamn inom sig . Professionell Powerful Soccer även har i verkligheten det finns en viss likhet i form av Professionell Evolution Soccer (PES, med hjälp av kompisar) samt är redo att på grund av detta faktum påpeka ett nytt namnbyte med hjälp av serien, är faktiskt allmänt känd som eFootball. Eller det finns en sorts “spin-off”, möjligtvis baserad på femmannafotboll eller i form av okonventionell speldynamik.

Med ett syfte att förverkliga absolut bör vi bara för att redo på officiella information med ursprung i Konami. Å andra sidan för tillfället nekar ingenting oss med ursprung i tenderar att leka i form av fantasy, så vi frågar dig: vad föreställa du kan tenderar att det behärska vara?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − four =