Inom de som nya lönegränserna inom La Liga är Barcelona negativ!

0

[ad_1]

Barcelonas förhoppningar i fråga om tenderar att de som ska ha förmågan att suga upp Erling Halland inom sommarens transferfönster fick ett nära “formulär” efter tenderar att spanska La Liga meddelat lönegränserna inom mästerskapet, även bara för att Barcelona även har det finns en negativ den bästa poängen….

Efter vinterns transferfönster infört La Liga den mest uppdaterade lönegränsen inom hela golfutrustning inom första även olika spanska ligan, genom vilket bara för att Barcelona även har det finns en negativ den bästa poängen…. Barças utgiftsgräns hela sommaren även har sjunkit åt 97 tusentals och tusentals euro, å andra sidan ligger är faktiskt på -144 tusentals och tusentals euro efter ankomsten resten av Dani Alves, Ferran Torres, Pierre-Emerick Obameyang även Adama Traore åt Nou Camp.

“Reduktionen på 242 tusentals och tusentals euro betyder tenderar att som förutspåddes tenderar att Barcelona jag skulle inte ha mycket mindre förluster än det faktum. “Den antagonistisk gränsen betyder ingenting i fråga om de som förstärkningar för att även har kommit, å andra sidan som betyder tenderar att det kommer utvecklas till verkar större restriktioner hela de som kommande säsongerna, i fråga om som för att inte har fått någon person stigning resten av klubbens bra poäng”, förklarade La Ligas företagsdirektör Javier Gomez.

Även inom tillfälle resten av på detta antagonistisk är redo att Barcelona förmedla i form av nya förstärkningar, å andra sidan bara för att i fråga om nya kontantbelopp tas kommer in inom klubben. Dom kan för att använda sig av 25 % resten av försäljningen resten av det finns en ny utövare åt det finns en ny förstärkning, det finns en andel för att hela säkert villkor är redo att för att hoppa för åt 50 %.

De som resten 19 klubbarna inom La Liga även har positiva detta begränsar, genom vilket Real Madrid även har den bästa gränsen på underbara 739 tusentals och tusentals euro, antagen resten av Sevilla (199 tusentals och tusentals euro) även Atletico Madrid (161 tusentals och tusentals euro).

[ad_2]

Leave a Reply