Borderlands 3, cross-play släpps kl PS5 dessutom PS4 för att med hjälp av Tiny Tina’s Wonderlands

0

[ad_1]

Borderlands närma sig är benägna att låt oss ankomsten resten av tvärspel dessutom på PS5 dessutom PS4inom kölvattnet resten av som för att just även har gjorts i form av Baby Tinas underland: i överensstämmelse med Randy Pitchford, grundare resten av Gearbox Software, är på detta det finns en oundviklig eventualitet.

ihåg metoder till mannen med hjälp av stort sett ett 12 månader av den anledningen som fick av föräldrar är benägna att argumentera Sonys vägran att certifiera för Borderlands 3 cross-play: det finns en flytt på den punkten för att hade varit impopulär med hjälp av som huvudspråket i Japan hemmet där, å andra sidan det framstår som är benägna att utfärdar dessutom ting även har förändrats i form av tiden.

Tiny Tina’s Wonderlands, som vi provade med hjälp av bara några få dagar av den anledningen som närma sig som i verkligheten är benägna att stödja cross-play på hela plattformar av den anledningen som lanseringen dessutom på detta närma sig att acceptera teamet är benägna att utöka denna prestanda åt det före detta projektet. Eller det är det inom hela omständigheter meningen.

“Tiny Tina’s Wonderlands närma sig är benägna att släppas den 25 mars i form av hjälp med hjälp av cross-play på lansering på hela plattformar, tillsammans med PlayStation”, skrev Randy Pitchford. “Extremt arbete ifrån ingenjörerna på Gearbox Software, med hjälp av vilket vi tackar våra följeslagare på 2K Games dessutom första parter, tillsammans med Sony.”

På svårigheten i fråga om på detta jag skulle inte öppna dörren åt ankomsten resten av cross-play även på Borderlands 3, svarade Pitchforda: “Tillägget resten av cross-play på PlayStation med hjälp av Borderlands 3 är betydligt för att jag för tillfället är anser är oundvikligt: ​​du får fler den lilla bokstaven. så fort vi alla vet att extra.”

[ad_2]

Leave a Reply