Team17 trailer, releaseperiod att tillägga den lilla bokstaven i fråga om denna nya rogue-lite

Team17 att tillägga Fika Productions infört för närvarande, via det finns en försöksledare, Skepp resten av dårar, det finns en action-roguelit för att stödja två utövare inom co-op co-op att tillägga online- multiplayer, utspelad på modigt hav. Ship of Fools släpptes 2022 för att stödja PC att tillägga konsoler att tillägga det följande det finns en grupp sjömän efter de kolla sig själva inom det finns en serie dödliga strider gentemot farliga havsdjur att tillägga mega-goliater inom det finns en skärgård, när som helst de prövar upprätthålla igen den eviga stormen. kommande Aquapocalypse.

Livet ombord på fartyg är förrädisk gentemot karaktärerna, erkända för att Fools, via kaotiska skottlossningar, roddstrider att tillägga broreparationer. En gång de seglar ombord på Stormstrider för att stödja sätt stormiga vattnet för att omfatta skärgården, bör dårarna arbeta kollektivt med avsikt att hålla sig borta från konferenser via fiender att tillägga vara säker på att de som kommer att få sina belöningar, upptäcker fel skatter att tillägga bort från av återförsäljare på öarna, vidtar harpuner med avsikt att plundra till saker för att driver på sätt öppna oceanen att tillägga äntligen besegra den slutlig bossen att tillägga försök att ta slut världens ände. En gång du utforskar de som antal vägarna att tillägga gör utvecklingsidealer vet du låsa nämner fler dårar, har varit att tillägga det finns en via sin egen unika speciella kapacitet.

Inom tarmarna resten av skärgården finns Stor fyr, varifrån Fools seglar att tillägga erbjuder sig ut på sina reseadministratörer. Genom loppet av sin göra en resa närma sig dessutom de tenderar att rädda som kan vara strandsatta på de som ganska mycket av öarna att tillägga föra dem igen mot navet, under vilket de kommer placera nämner stånd under vilket karaktärer är redo att handla. Tillsammans med allmänt är redo att nya former av kanoner köpas komma in, medans prydnadssaker att tillägga artefakter för att finns inom skärgårdshaven är redo att utrusta besättningen via passiva uppgraderingar.

Leave a Reply