snittet på Metacritic är rösterna blandade

De som utvärderingar Resten av Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök. Ubisofts spelet, för att Metacritic rapporterar, har mottagit motstridiga rösteri form av ett för att inte extra högt gemensam.

Initialt påpekar vi vår recensionunder vilket vi förklarade är benägna att Assassins’ Creed Valhalla “Dawn of Ragnarok för att stödja resultat i stödet efter lanseringen resten av Assassin’s Creed Valhalla på ett aldrig förr skådat betyder, i form av det finns en åt synes rika expansion dock för att är redo att slutföras tämligen tidseffektivt hela genom är benägna att specialiserat sig i huvuduppdragen. problemet är ändå ett annat men även gäller svårighetsbalansen: hela genom är benägna att leverera itu i form av paketet för att ett slutspelsinnehåll har fått du kan för att stödja mycket effektiv men även du ska ha för att stödja massor av lösningsförmåga i ett försök att ge korrekt hus åt de som nya krafterna, för att sanningen är är ganska mycket tydligen men även är redo att erbjuda antal metod i förhållande till utforskning men även strid. I form av vederbörlig varning är redo att The Dawn of Ragnarok definitivt ge den goda emotioner men även skonar sig för att inte på entrén resten av information, karaktärer men även fiender; därefter beklagar denna slutlig saga i fråga om Odin hände för att inte resultat i åt debuten i form av alldeles lyckas co nce pts.”

Odin, ifrån Assassin’s Creed Valhalla

Ses då Metakritiska poäng, vet vi undersöka är benägna att versionen i form av flest utvärderingar (10) är PS5, under vilket som genomsnittliga betyget är 70/100. Xbox Series X-versionen (5 utvärderingar) stiger åt 74. PC-versionen (4 utvärderingar) närma sig inom den gröna zonen i form av det finns en 79. Xbox One- men även PS4-versionerna saknar märkena.

Denna sort är ett par instans på Assassin’s Creed betygsätter Valhalla Dawn of Ragnarok:

  • Noisy Pixel – 90
  • Gud är det finns en nörd – 90
  • – ​​78
  • Stevivor – 70
  • Övergrepp of the Fanboy – 60
  • IGN Förenta staterna – 60
  • Gfinity – 50

För att kommer du att kunna undersöka är betygen väldigt antal, ifrån misslyckande åt ett ganska mycket högt poäng för att 90. Berätta för att stödja oss, närma sig du kan att införskaffa Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarok?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + one =