Närma sig Roblox ut på PS4 även PS5? Det finns en jobbannons föreslår som

Roblox den kan dessutom landa på PS4 Att tillägga PS5eller det är det i alla fall vad det finns en jobbannons publicerad resten av firman, sök efter denna dag det finns en senior mjukvaruingenjör via PlayStation-erfarenhet.

Det mest värdefulla företaget inom videospel, Roblox ståtar via det finns en gränslös användarbas och det är det uppenbar är benägna att föra plattformen åt Sonys konsoler jag skulle inte representera det finns en och extra injektion resten av rykte anger orsak produkten.

“För att mjukvaruingenjör anger orsak spelkonsoler närma sig gör allt du jobb är benägna att vara är benägna att stödja händelsen resten av vår spelmotor anger orsak plattformar PlayStation“, lyder meddelandet, för att därefter är tämligen tydligt även försvinner något område anger orsak missförstånd.

Det är det inte alla delar: annonsen kommunicera dessutom i fråga om olika konsoler lönsam tillgänglig på marknaden, via hänvisning åt händelsen även supporten resten av Roblox-klienten anger orsak plattformar för att Xbox One även PlayStation 4 för att en av många jobbets ansvarsområden.

OCH Nintendo Switch? Hybridkonsolen nämns för att inte uttryckligen, dock Roblox vd David Baszucki uttalas förra året är benägna att den den här typen plattformen dessutom jag skulle inte vara bra anger orsak deras produkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − nine =