Moratas två mål som, Juventus vann mot Sampdoria

0

Juventus vann mot Sampdoria i Sampdoria genom användning av 3 – 1 men även engagerade sig inom kampen i fråga om mästerskapstiteln. “Den gamla flickan” genom användning av ett game extra även har 4 den bästa poängen… lägre än ledaren Milan.

Juventus glänste för att inte kontra Marasi, dock de som visste rätt sätt att de kanske dra nytta av sina chanser. Yogjida inledde matchen genom användning av självmål, men även Morata genom användning av det finns en straffspark gav sitt team det finns en en avslappnad olika halvlek.

Inom olika halvlek gjorde Kandreva ingen person straff inom den 74:e minuten. Ett par minuter på ett tag reducerade Sabiri åt 1:2.

Juventus lät ändå för att inte Sampdoria återvända åt matchen, Morata satte slutresultatet två min tidigare att den tipsa.