foton ifrån serien huvudpersonen att tillägga Reva, den nya antagonisten

0

[ad_1]

Entertainment Weekly publicerad nya foton resten av Obi-Wan Kenobiserien resten av Star Wars-sagan för att levereras till Disney Plus.

För att kommer du att kunna låt oss på Entertainment Weekly webbplats, eller under, även har delats foton för att Obi-Wan Kenobi. På dessa foton även har vi risk är benägna att låt oss Ewan McGregor inom rollen för att den titulära Jedi, å andra sidan dessutom Joel Edgerton inom rollen för att farbror Owen. Efter sätt vi upptäcker att vi dessutom område med hjälp av karaktären Moses Ingram: vi pratar i fråga om Reva, det finns en inkvisitor som kan är benägna att söka Obi-Wan hela genom så mycket som serien.

Inom en av många fotografierna känna till att vi dessutom skymta, inom den suddiga bakgrunden, den planeten Daiyu för att även har beskrivits för att det finns en “form av Hong Kong” resten av manusförfattaren Joby Harold. “Den även har ett nattliv inspirerat resten av graffitikulturen”, förklarar pojken.

Till minst en en annan en bild även har vi risk är benägna att låt oss Obi-Wan utvecklas till kompis i form av det finns en eopier, ett flockdjur. Huvudpersonen är tryckt resten av skådespelaren för att “trasig, utan ut en av religion att tillägga besegrad, pojken gav det bara om nämner”.

Denna sort är hon Obi-Wan Kenobi TV-series släppdatum på Disney Plus.

[ad_2]

Leave a Reply