Ademi, Sedloski dessutom Nestorovski, bland de många största utlänningarna inom HNL:s historiskt förflutet

Dinamo Zagrebs kapten Arian Ademi, dessförinnan, Hajduk Split dessutom Dinamo Zagreb-spelare Goce Sedloski, för att för tillfället är tränar Shkupi, dessutom Ilija Nestorovski, för att nakna Inter Zapreќi д-tröjan dessutom för tillfället är är medlem inom Udinese, är bland de många största utlänningarna inom historien. sätt kroatiska mästerskapet (HNL).

Med ursprung i de som första matcherna 1992 resultat i åt den här dagen även har utövare hemmahörande i så mycket som 84 främmande av länder som gått genom sätt kroatiska mästerskapet, tillsammans med Makedonien i form av så mycket som 55 utövare.

Arian Ademi erbjuds för att det finns en utlänning, ta hänsyn till att pojken är medlem inom sätt makedonska landslaget, även när mannen är född inom Sibenik. Mannen gick genom hemmahörande i беibenik åt Dinamo 2010 dessutom även har eftersom den dess vunnit 10 mästerskap, sex cuper dessutom tre supercuper, även när mannen hade varit avstängd inom två 12 månader med hjälp av dopning, vilket på ett tag bekräftade sig ha tagits oavsiktlig. Mannen tillbringade det finns en säsong på inteckning hos Lokomotiva dessutom även har gjort cirka 250 matcher med hjälp av HNL fram till nu dessutom gjort 17 mål som.

Ordspråket “Jag hände, jag märkte, jag vunnit” inom fallet i form av Ilija Nestorovski inom Kroatien även har förvandlats åt “Jag hände, jag spelade säsongen, jag vände skyttekung dessutom jag sålde mig inom Italien”. Mannen tillbringade tre säsonger inom Inter Zapreшиiќ, dock den 2 första inom den övriga ligan, dessutom lämnade ett extremt intryck, så det finns en säsong inom HNL räckte att kunna säkra det finns en övergång åt Palermo, Italien.

Mannen vände den primära spelaren i form av 25 mål som genom HNL-säsongen efter Eduardo da Silva, för att satte rekord på 34 mål som, 9 12 månader dessförinnan,.

Makedonske stopperen Goce Sedloski anlände åt Hajduk Split sommaren 1996 dessutom spelade det finns en fantastisk säsong tidigare än mannen gick genom åt engelska klubben Sheffield Wednesday, dock chockade Split-laget hela genom tenderar att återvända åt Kroatien bara för att ett halvår på ett tag, när som helst mannen förstärkte Kroatiens massiva rival.

Inom Dinamo, tillsammans med det finns en halvsäsong inom Japan, tillbringade mannen sju 12 månader dessutom vunnit tre mästerskap, tre cuper dessutom två supercuper. Mannen spelade ett fullständigt 182 matcher inom HNL dessutom gjorde 24 mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + three =