video i kontrast versionerna PC, PlayStation att tillägga Xbox

WWE 2K22 kan vara hittade med ursprung i att tillägga i form av just nu att tillägga med hjälp av tillfället även har ElAnalistaDeBits tryckta det finns en ny video- för att i kontrast 2K:s brottningsspel genom alla de plattformar det är det av tillgängligt på, alltså PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One att tillägga PC i form av Extremt-inställningar.

I enlighet med analysen av youtubern poppar sig WWE 2K22 mot 60 fps på alla de plattformar, i form av de som mega skillnaderna inom upplösning. På PS4 går den på 1080p, då istället den på Professionell-modellen går citerar mot 1620p. På Xbox One är upplösningen 1044p att tillägga 2160p på One X. Äntligen körs varje PS5 att tillägga Xbox Series X på 2160p, då istället Series S bara på 1440p.

I förhållande till den synliga renderingen ligger de som mega skillnaderna framför alla sakerna inom kvaliteten på texturer att tillägga skuggor mellan gamla att tillägga närvarande genkonsoler, utöver laddningstider. Inom videoexemplet är PS4 den långsammaste konsolen i form av det finns en laddningstid på 31 sekunder, jämfört i form av 21 på Xbox One. PS5 att tillägga PC sjunker som ett alternativ mot cirka 9 sekunder, antagen av Xbox Series X | S mot cirka 11 sekunder.

Bildhastigheten jag skulle inte verka säker på alla de plattformar, i form av ett antal korta nedgångar inom de som väsentligen den mest upprörda situationerna (inom förekomsten i form av videon vill vi det finns en match i form av 8 brottare, kort förklarat det finns en rätt “stressig” sakläge). Det är det ändå oklart i fråga om film är gjord i form av eller utan ut en Patch 1.05 av WWE 2K22 som, enligt officiella anteckningar, förbättrar prestandan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =