Designtävling tillgänglig, så för att inte inom Italien

Genom PlayStation-bloggen även har Sony PlayStation avslöjat är benägna att det finns en sådan kan vara hittade Designtävling för att stödja Gran Turismo 7. Dess värre, Italien uteslöts. Låtlektioner oss låt oss titta på detaljerna inom alla de instanser.

Så att ha roligt lanseringen resten av Gran Turismo 7 låter designtävlingen dig skapa det finns en livré vare sig det är det inspirerat resten av innehållsskaparna Bring Me The Horizon, Davido, T-Pain, Unspeakable eller Grefg. Vinnare närma sig ha förmågan att tävla emot de som förr pratade om skaparna.

Evenemanget är bara giltigt inom Förenta staterna, Argentina, Kanada, Chile, Colombia, Mexiko för att stödja AMER-regionen. genom vilket EMEA-regionensom ett alternativ accepterar den medlemmar hemmahörande i Frankrike, UK, Spanien eller Tyskland. I fall du resten av någon person slump är bosatt inom den regionen behärskar du deltaga inom Gran Turismo 7-evenemanget.

Designtävlingen Gran Turismo 7

DE deltagarna de som bör skapa det finns en livery via redigeraren inom sporten, förmedla det finns en en bild via Gran Turismo 7-funktionerna samt sin en bild genom Instagram eller Twitter, tagga artisten för att de som hämtade inspiration hemmahörande i samt placera # GT7DesignCompetition för att tagg . Varenda artist närma sig är benägna att utse det finns en vinnare. Konkurrensen händer ytterligare den 23 mars 2022.

För att redan nämnts, Italien {är tyvärr} uteslutet; med beklagande, beklagligen, är på detta ingen person nyhet. Vi tro är benägna att sätt det följande direkt finns tillräckligt med utrymme för att stödja oss dessutom.

Gran Turismo 7 presterar ytterligare instans bravo i Japan där det säljs mest av allt, men inte kommer först.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + sixteen =