Conference League: Minimala segrar med hjälp av Roma samt PAOK, övertygande nederlag med hjälp av Partizan

I hela, nya Conference League spelades 4 matcher 18:45.

Roma inom Vitesse firade det finns en minimal seger via 1:0, även när “vargen” genom loppet av olika halvlek spelade via det finns en idrottsman mycket mindre. Mourinhos grupp tog ledningen efter det finns en hörna inom den tipsa resten av första halvlek hela genom Oliveira. Som hade varit mannen för att fick två gula övergående inom olika halvlek, först inom den 70:e samt eftersom den inom den 79:e minuten, å andra sidan Roma lyckades behålla sätt minimala övertaget mot den tipsa

I form av samma identiska slutresultat, å andra sidan på hemmaplan, firade PAOK kontra Gent

Feyenoord utklassade Partizan via övertygande 5:2, samt det finns en överdriven seger noterades resten av Slavia Prag, för att mottagit matchen via LASK via 4:1.