PS5, VRR bör ge dig det efterföljande ersätta för att stödja det finns en läckare

0

[ad_1]

PS5 bör förvärva den efterlängtade funktionen VRR genom användning av det efterföljande ersätta program, som svar på vad för att rapporterades på Twitter resten av läckaren Listig, men även det kommer ej tenderar att dröja länge tidigare än sätt pågår.

Vi alla vet att tenderar att det fanns ett antal kontrovers över bristen på VRR i den senaste PS5-uppdateringenta hänsyn tenderar att Sony hade annonserat i fråga om den den här typen funktionen men även angav tenderar att den har varit på kort avstånd förestående för att stödja ett tag av den anledningen som, å andra sidan på sätt den här typen laget måste vi vara under vilket.

Med hjälp av den oinvigde, den variabel uppdateringsfrekvens är det finns en strategier för att stöds resten av HDMI 2.1-standarden men även det efterföljande generations tv-apparater, för att tjänar ytterligare tenderar att bli av med artefakter men även rivning, vilket erbjuder det finns en ständigt men även smidig spelupplevelse.

Xbox även har varit lämpligt genom användning av VRR av den anledningen som det finns en ett tag igen, och det är det mer benägna dessutom på grund av detta för att problemet blev speciellt kännbar för att stödja ägarna ytterligare PlayStation 5.

Listig uttalas ändå att det föreligger en liten detalj genom användning av den variabla uppdateringsfrekvensen på PS5: ytterligare det finns en ansats närma sig denna strategier bara tenderar att stödjas resten av Bravia 2021-tv-apparater.

[ad_2]

Leave a Reply