drygt hälften resten av spelarna även har besegrat den primära bossen, förvärva även har gjort klart honom

Elden Ring det är det faktiskt dagens videospelsfenomen även en hel del köper sätt p.g.a. den stora mun mot mun för att även har avancerade på webben. En hel del ivrig spelare även har ändå men för att inte lyckats betagen de som första chefeni alla fall i rad med den statistik för att är redo att erhållas hela genom kolla in upplåsningsprocenten anger orsak de som antal målen på de som antal plattformarna.

Åt instans bland kunders ÅngaHerald of the Godrick-fragmentet även har besegrats resten av 55,6 % resten av spelarna (varje gång den den här typen det nyhet skrivs), då istället sätt på PlayStation är betydligt högre, via 66,15 % resten av spelarna för att kommunicera.

Ju extra du kan tittar på de som överlägsna cheferna, desto ivrig spelare även har i själva verket klarat sig. Slutförandegraden resten av sporten inom varje fallen är en betydande mängd låg, även när sätt bara för att är anger orsak standardfinal: 7,74 % på PlayStation även 2,7 % på Steam, ett signal på är benägna att med all sannolikhet en hel del även har underskattat utmaningen för att sporten representerar (eller men för att inte även har avslutat sätt).

Inom övrigt påminner vi i fråga om sätt Elden Ring kan vara hittade anger orsak PC, Xbox One, Xbox Series X även S, PS4 även PS5. Om du strävar efter ha extra kunskap, lära vår recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =